Waarom onze organisatie

Afwisselend werk! Geen zin in eentonig werk? Dan zit je bij ons goed.
Werken in een professioneel bedrijf
Ontwikkel mee Wij willen continu groeien, verbeteren en koploper zijn binnen onze markt.

Wij bieden

Verzorgde lunch
Pensioen
Werken vanuit huis mogelijk

Onze recruiter

Over ons

Wij zijn Getnoticed, 40 online recruitment vakidioten. Getnoticed is al meer dan 10 jaar het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die we regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, we zijn online recruitment vakidioten en helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie. Onze online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die je nodig hebt. Onze webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om je doelgroep te laten reageren. Dat is al sinds 2009 onze expertise.

Daar bestaat ons team uit en dat is het type wat wij zoeken! Getnoticed bevindt zich op 2 locaties: Nederweert en Amsterdam. Voor mooie graanvelden, zomerse barbecues en Limburgse vlaai kan je kiezen voor een werkplek in Nederweert. Meer behoefte aan een bruisende stad? Kom dan langs in Amsterdam. Als Digital Recruitment Agency werken we elke dag o.a. aan de bouw van werken-bij websites, recruitment websites en corporate websites. Daarnaast zijn onze online recruitment marketeers gespecialiseerd in online recruitment marketing.  Kom jij ons team versterken?



Onze waarden

Innovatief
Wij willen continu groeien, verbeteren en koploper zijn binnen onze markt. Jouw input & inzet wordt bij ons écht gewaardeerd.
Open
Moeten we een andere koers varen? Tell us more! Wij sparren onderling genoeg met elkaar, waardoor wij ten alle tijden verbeteringen uitvoeren aan onze producten en diensten.
Persoonlijke ontwikkeling
Wil jij groeien in je werk? Dat kan. Graag zelfs! Webinars, reruitment-dagen, hackatons of nieuwe tools proberen? Ontwikkeling is belangrijk voor ons.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Plant een zaadje
Je solliciteert op deze vacature.
Eerste zonnestraal
Je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek op kantoor, face to face. En nee, je hoeft niet formeel gekleed, daar zijn we veel te nuchter voor.
Harvest your talent
Wanneer het eerste gesprek van beide kanten positief is ervaren, wordt er een tweede gesprek ingepland, zodat we ook kunnen kijken wat jouw persoonlijke doelen zijn.
De oogst
We nemen de laatste arbeidsvoorwaarden door.
Welkom bij de fa(r)m
Je krijgt een voorstel gestuurd en je kan aan de slag bij Getnoticed!