Over ons

Hurks bouw en vastgoedontwikkeling wordt gevormd door een groep eigentijdse ondernemingen. We richten ons op utiliteits- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel uit eigen ontwikkelingsprojecten wordt gerealiseerd. Als familiebedrijf zijn we bij uitstek gericht op de lange termijn. We bouwen niet, maar realiseren de levenscyclus van een gebouw. In 2017 al meer dan 100 jaar.
 
Onze jarenlange kennis en ervaring stelt ons in staat complexe, integrale vraagstukken te vertalen in ruimtes waarin mensen comfortabel kunnen wonen, werken, herstellen, winkelen en recreëren. Dat maakt ons specialist in stedelijke ontwikkeling, transformatie, hoogbouw, innovatiecentra en ziekenhuizen. Daarbij zoeken we continue naar nieuwe manieren van bouwen en ontwikkelen.
 
Mensen maken Hurks
Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Voor ons is bouwen het realiseren van dromen en ambities, nu en in de toekomst. De combinatie van onze bijzondere bouwprojecten en de ontwikkelingen binnen onze organisatie bieden ook perfecte kansen voor jouw professionele toekomst!