Over ons

‘Climate for life’, het is een visie waar de CFL Group zich al jaren met hart en ziel voor inzet. Zodat iedereen comfortabel, gezond en energiezuinig kan wonen. Daar werken alle 350 medewerkers binnen ons bedrijf aan mee. Of je nu werkt bij de administratie, in de staf, verkoop, marketing, productie of op onze innovatieafdeling. Iedereen gaat voor hetzelfde doel.

Die gezamenlijke ambitie voel je als je bij ons binnenstapt. Die visie vullen we in door het ontwikkelen, produceren en verkopen van energie efficiënte oplossingen op het gebied van verwarming, warm water, ventilatie en regeltechniek. De systemen van morgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we marktleider zijn in ventilatie, boilers en warmtepompen.

De CFL Group, oftewel de Climate For Life Group, is een groep van samenwerkende bedrijven zoals Itho Daalderop, Klimaatgarant en Floww die allemaal één gezamenlijk doel hebben: Climate for life. En die daar elke dag vol voor gaan. Je komt dus op een plek te werken waar jouw ambities alle vrijheid krijgen.