Over ons

Wat doen we?
Sinds 2009 ontwikkelt MKSE samen met verschillende opdrachtgevers innovatieve embedded systemen. Allerlei producten bevatten inmiddels elektronica, firmware en software die door MKSE ontworpen is, waaronder auto’s en verschillende medische instrumenten. Daarnaast worden de software- en elektronicaontwerpen van MKSE onder andere toegepast in domotica systemen, elektronenmicroscopen, toegangsbeveiliging en het internet of things.



Type opdrachtgevers
Tot onze opdrachtgevers behoren diverse grote en kleine Nederlandse en internationale bedrijven. High tech bedrijven ondersteunt MKSE met specifieke en specialistische kennis. Voor Innovatieve Startups is MKSE een sterke partner, met korte lijnen, snelle levering van prototypes en aantrekkelijke financieringsoplossingen.

Waarom werken bij MKSE?
Ons team van 14 collega’s bestaat uit voornamelijk jonge mensen die nog studeren of net klaar zijn met hun studie.

Waarom werken ze bij ons? We hebben het ze gevraagd:

De fijne gemoedelijke sfeer, ruimte om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen, er wordt altijd oprecht geluisterd naar je ideeën en het is natuurlijk ook leuk om wat andere mensen te hebben om mee over alle nieuwe technologieën te geeken :-D

Iedereen is leergierig, wil zichzelf ontwikkelen en iedereen streeft het beste resultaat voor de klant na. Er is een informele en relaxte sfeer en Maarten zal je persoonlijk begeleiden, zodat jij groeit in je vak en een boost kan geven aan je CV en je carrière.

Interesse?
We zien je reactie graag tegemoet en wie weet zit je binnenkort al bij mij aan tafel om de mogelijkheden te bespreken!